فهرست
قاب روز: گافی دیگر از استقلالِ جوان
قاب روز: گافی دیگر از استقلالِ جوان

قاب روز: گافی دیگر از استقلالِ جوان

آی‌اسپورت- دیگر تماشای اشتباهات مطبوعاتی‌ها امری طبیعی شده است. به خصوص وقتی اسم روزنامه استقلال جوان در میان باشد. روزنامه وابسته به علی فتح‌الله‌زاده از پیش نشان داده بود که علاقه‌ زیادی به حواشی فوتبال دارد و با ورق زدن صفحات این روزنامه، تنها شاهد کل‌کل‌های فتح‌الله‌زاده‌وار هستید. مدیرعامل پیشین استقلال در زمان حضورش در باشگاه هم همواره از علاقه‌اش به کل‌کل‌های هواداری رونمایی کرده بود. اولین روز اردیبهشت ماه بود که این روزنامه، کلمه «برخاستن» را روی جلدش به اشتباه نوشته بود. کلمه‌ای که کافی است تا دوم دبیرستان سواد داشته باشید تا شکل صحیح آن را بدانید. اما اساتید بزرگوار اشتباه عجیبی داشتند. حالا این بار این روزنامه یک اشتباه دیگری روی جلد روزنامه‌اش دارد. در صفحه نخست این روزنامه یک تیتر از جلسه روز گذشته وزیر ورزش درج شده است. صحبتی که شنیدنش از گودرزی عجیب بود و تیتر یک تمام رسانه‌ها شد.  عنوان این تیتر را دوستان استقلال جوان گذاشتند: « گله گودرزی از وزیر ورزش: کارگر ما کارفرمای شده!». در این تیتر اشتباهی ساده رخ داده است. گودرزی که از وزیر ورزش گله‌ای ندارد. چرا که خود گودرزی وزیر ورزش است. حتما منظور این روزنامه آبی گله گودرزی از کفاشیان بود. شاید هم سرمربی اجنبی تیم ملی. 

  ۷  
آی اسپورت
2015-05-07 17:11:20
نظر دهید

۷ نظر
علیرضا
پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۷:۵۳
استاد بهتره بری توضیحات سایت استقلال جوان رو ببینی تا متوجه استعاره این روزنامه در این تیتر بشی.ظاهرا کری های ضد لنگی روزنامه زیاد به مذاقتون خوش نیومده!
سعید
پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۹:۱۳
تازه توی ستون سمت چپ، نتیجه بازی یوونتوس-رئال رو 1-2 به نفع رئال زده!!
فرداد
پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۰:۲۵
امروز از صبح منتظر بودم یه چیزی به این زرد نامه آبی بگید، دمتون گرم
-
پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۲:۵۲
: « گله گودرزی از وزیر ورزش: کارگر ما کارفرمای شده!». در این تیتر اشتباهی ساده رخ داده است. گودرزی که از وزیر ورزش گله‌ای ندارد. چرا که خود گودرزی وزیر ورزش است.
خودتون هم اینجا اشتباه نوشتید
کارفرمای شده!!!
با تشکر
-
جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۱:۲۶
برای نویسنده این مطلب و سایت بی محتوا و مسءولین این سایت که دیگه همه میشناسنتون متاسفم. همون اولین کامنت رو که گذاشتین باید از خودتون و توهین هاتون خجالت می کشیدین.
مجید
جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۴:۳۷
آن تمدن هایی که به دنبال شایسته گرایی در تمام زمینه ها رفتند احمق که نبودند !! بن بستهای جامعه آنها را به این سمت صحیح کشاند! اگر فضای شایسته سالاری و نخبه گرایی فقط به این دلیل که کار بایستی بدست اهلش باشد حاکم باشد هم وزیر ورزش بحران نمی افریند و هم علی فتح اله زاده مدیر عامل نمیشد و هم این اقا این تیتر رو نمیزد و هم ان ادیتور حواسش به چاپ قبل از مطلب میبود
کیروشی پور
شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۱:۱۸
برو خجالت بکش دست شما برای ما رو شده دشمن استقلال و استقلالی هستید .اس اس سروره
به اشتراک بگذارید
لینک مطلب
x
بیشتر