روبن در پاسخ به ونگر: از مربیان بزرگ انتظار بیشتری میرود
آی اسپورت- آرین روبن ستاره ی بایرن مونیخ، پس از صحبت های ونگر که او را شیرجه رو ی قهاری خواند، گفت که سرمربی آرسنال باید احترام بیشتری نشان دهد.
بایرن مونیخ در مجموع توانست 3-1 آرسنال را شکست دهد و روبن با گرفتن دو پنالتی، نقش بزرگی در این اتفاق داشت.
در بازی دیشب و در دقایق پایانی، روبن یک پنالتی از کوشینلی گرفت که این پنالتی توسط مولر زده شد و لوکاس فابیانسکی به خوبی آن را مهار کرد.
روبن در این رابطه گفت: "من همیشه میگویم که اگر مربی بزرگی هستی، مسئولیت باخت تیمت را بر عهده بگیر. اگر میبری خوشحال باش و لذت ببر. ولی وقتی باختی درباره ی مسائل احمقانه انتقاد نکن.
از سرمربی های بزرگ انتظار بیشتری میرود."
با وجود نمایش خوب آرسنال، ونگر از روبن که در بازی رفت و در دقیقه ی 52 پنالتی گرفت و باعث اخراج شزنی شد و در بازی برگشت نیز روی تکل کازورلا، شیرجه زد انتقاد کرد.
ونگر گفت: "او یک شیرجه زن قهار است ولی داور باید به این موضوع آگاه باشد.روبن بازیکن فوق العاده ایست و نیازی به این کار ها ندارد.وقتی مقابل مدافعان قرار میگیرد، خودش را زمین میاندازد. درباره ی همین بازی صحبت میکنیم. اگر داور به او کارت زرد داده بود، دیگر این کار را تکرار نمیکرد."
نظر دهید