مک منمن: منچستر هیچ شانسی مقابل بایرن ندارد
آی اسپورت- استیو مک منمن در اظهار نظری گفت که منچستر یونایتد " هیچ شانسی" در دیدار سه شنبه شب مقابل بایرن نخواهد داشت.
مدافع عنوان قهرمانی در مراسم قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با بایرن مونیخ روبرو شد قرعه ای که شاید با توجه به شرایط بد منچستر برای آن ها بسیار گران تمام شود.
شاگردان دیوید مویس موفق شدند در مرحله قبل شکست 2 بر 0 در یونان را با برتری 3 بر 0 در منستر جبران کنند تا به مرحله بعدی لیگ قهرمانان صعود کنند با این وجود نمایش ضعیف آن ها مقابل من سیتی و شکست 3 بر 0 شب گذشته موجب شد تا نگرانی ها در مورد وضعیت یونایتد بیش از پیش افزایش یابد.
مک منمن ستاره ی پیشین انگلیسی ها در مورد دیدار پیش روی بایرن مقابل منچستر کاملا ناامید است و می گوید:" آیا یونایتد می تواند بایرن را شکست دهد؟ خیر آن ها هیچ شانسی نخواهند داشت. بایرن یک تیم شگفت انگیز است که بیش از 50 بازی را بدون شکست پشت سر گذاشته این یک رکورد باورنکردنی است آن ها برای قهرمانی در چمپیونزلیگ مورد علاقه هستند."
بازیکن اسبق رئال در مورد شکست 4 بر 3 مادریدی ها نیز گفت:" نتیجه ی بدست آمده خبر بزرگی برای لا لیگا است زیرا اکنون سه تیم برای قهرمانی شانس مساوی دارند زمانیکه من دیگو سیموئونه را در اتلتیکو می بینم کاملا حس می کنم که او می خواهد کار بزرگی را انجام دهد."
نظر دهید