گزارش روز : پیروزی بر اسپانیول تقدیم به ویکتور والدس !
آی اسپورت - بازیکنان بارسا پیروزیشان بر اسپانیول در دربی کاتالان را به ویکتور والدس ، دروازه بانشان که در بازی با سلتا دچار مصدومیت شدیدی شد و به مدت 6 ماه باید دور از میادین باشد ، تقدیم کردند. بازی روز گذشته با اسپانیول اولین بازی بارسا پس از مصدومیت والدز بود.
پدرو در صفحه توئیتر خود می نویسد : بازی با اسپانیول درگیرانه و خیلی سخت بود ولی پیروز شدیم . این برد را به والدس تقدیم می کنیم. مارک بارترا هم می نویسد : سه امتیاز مهم و خوبی را در مقابل یک اسپانیول خوب کسب کردیم. تقدیم به تو ویکتور !
همچنین آلوس ، فابرگاس و نیمار نیز با گذاشتن عکسهای ابتدای بازی ( در ابتدای بازی با اسپانیول بازیکنان بارسا با پوشیدن پیراهن هایی که روی آنها پیغام های دلگرم کننده برای والدز نوشته شده بود، به او قوت قلب داده بودند ) در توئیترشان ، این پیروزی را به ویکتور والدس تقدیم کردند.
نظر دهید