هلند ۳-۰ آلمان؛ توتال فوتبال در کرویف آرهنا
آی اسپورت - شاگردان رونالد کومان امشب با ارائه نمایشی درخشان موفق شدند در خانه آلمان را با گلهای ویرژیل فن دایک، ممفیس دیپای و جورجینیو واینالدوم شکست بدهند. هلندیها بازی را بهتر آغاز کردند و در همان دقیقه 2 بازی، پاس در عمق برگوین، میتوانست یک موقعیت خوب برای ممفیس دیپای ایجاد کند اما خروج به موقع نویر، مانع از به خطر افتادن دروازه ژرمنها شد.
در ادامه این آلمانیها بودند که توپ و میدان را در اختیار گرفتند اما دفاع منسجم هلند مانع از ایجاد موقعیت روی دروازه این تیم میشد. در دقیقه 19، پاس در عرض تونی کروس، یک موقعیت عالی برای توماس مولر ایجاد کرد اما یاسپر سیلهسن با یک واکنش دیدنی، مانع از باز شدن دروازه نارنجیها شد.
بازی با حملات دو تیم ادامه داشت تا اینکه در دقیقه 30، هلندیها روی یک ضربه کرنر به گل رسیدند. روی ضربه کرنر از سمت چپ دروازه نویر بود که توپ با ضربه سر رایان بابل به تیر دروازه برخورد کرد و توپ برگشتی را ویرژیل فندایک از روی خط دروازه تبدیل به گل کرد.
بعد از این گل آلمانی ها می خواستند خیلی سریع به گل تساوی برسند اما این هلند بود که می توانست در دقیقه 34 گل تساوی را بزند ولی اما ضربه بابل راهی به چهارچوب دروازه حریف پیدا نکرد. حملات دو تیم برای رسیدن به گلهای بعدی در دقایق پایایان نیمه اول ادامه پیدا کرد و هر یک موقعیتهای خوبی برای گلزنی داشتند اما نتوانستند از آن استفاده کنند و این نیمه با همان یک گل به پایان رسید.
نیمه دوم را آلمانیها بهتر آغاز کردند و حضور لروی سانه در زمین به جای توماس مولر در دقیقه 57، به حملات این تیم جان تازهای داد. ستاره سیتی در دقیقه 65 صاحب بهترین موقعیت برای زدن گل تساوی شد اما ضربه او با اختلاف کمی از کنار دروازه سیلهسن به بیرون رفت.
برتری آلمانها در مالکیت توپ ادامه داشت و در مقابل هلندیها تلاش میکردند تا روی ضدحملات به گل دوم برسند. در دقیقه 76، دیپای توانست به خوبی از کمند مدافعان آلمان فرار کند اما ضربه نهایی او راهی به چهارچوب دروازه نویر نداشت.
در دقایق پایانی فشار حملات ژرمنها افزایش پیدا کرد و هرلحظه انتظار میرفت که آنها بتوانند کار را به تساوی بکشند اما این هلندیها بودند که سرانجام توانستند در دقیقه 86، اختلاف را به دو گل افزایش بدهند. روی یک فرار سریع از پرومس و پاس در عرض او بود که دیپای با نویر تک به تک شد و در نهایت ضربه او بعد از برخورد به پای دروازهبان آلمان، به طاق دروازه چسبید.
آلمانیها که دیگر چیزی برای از دست دادن نداشتند، با تمام نفرات پیش کشیدند و همین فرصت بیشتری در اختیار تیم میزبان قرار داد. ابتدا در دقیقه 90+1، دیپای در یک موقعیت خوب دیگر، توپ را به تیر افقی دروازه کوبید. اما در دقیقه 90+3، هلند سرانجام به گل سوم دست پیدا کرد. روی پای بلیند بود که وینالدوم صاحب موقعیت شد و بعد از فریب مدافع حریف، با یک ضربه دقیق، کار را تمام کرد. به این ترتیب، آلمان در دومین دیدارش در رقابتهای لیگ ملت های اروپا 3-0 شکست خورد و اکنون باید در دیدار بعدی مقابل فرانسه به پیروزی برسد تا امیدهایش برای ماندن در سطح A این رقابتها را حفظ کند.
نظر دهید