فهرست
گزارش رور:جباری سرباز فراری شد!
گزارش رور:جباری سرباز فراری شد!

گزارش رور:جباری سرباز فراری شد!

آی اسپورت – فقط در ایران است که در آستانه شروع جام جهانی بازیکنی تصمیم می گیرد تا به پیراهن ملی و البته این اتفاق مهم پشت کند. بعد از سید مهدی رحمتی و هادی عقیلی که البته قبل از صعود به برزیل از تیم ملی کنار رفتند،حالا مجتبی جباری در چند هفته مانده به جام جهانی و همچنین در شرایطی که حتما و قطعا یکی از یازده بازیکن اصلی کی روش بود با تیم ملی خداحافظی کرد تا واکنش های متفاوتی را متوجه خود کند.

به طوریکه علی کفاشیان رییس خنده روی فدراسیون فوتبال که معمولا به مسایل جدی هم واکنشی غیر جدی دارد، این بار به طور جدی عکس العمل نشان داده است و با گفتن اینکه " بازیکنان سرباز مملکت هستند و هر فردی پاسخ منفی به این دعوت بدهد، سرباز فراری محسوب می شود و دیگر امکاناتی در اختیار آنها قرار نمی گیرد." نشان داد که از دست جباری ناراضی و حتی به شدت عصبانی است.

 وقتی کفاشیان می گوید " دیگر امکاناتی در اختیار آنها قرار نمی گیرد" این پرسش به وجود می آید که قرار است چه موقعیتی از جباری گرفته شد یا چه محرومیت یا محدودیتهایی برای او در نظر گرفته شود؟

نکته قابل توجه، اما این است که با وجود نامتعارف بودن چنین تصمیم هایی و حتی با علم بر اینکه این نوع رفتار تیم ملی را در آستانه جام جهانی با چالش مواجه می کند هم نمی توان و نباید جباری یا هر فرد دیگری  را به دلیل اتخاذ تصمیمی شخصی زیر سئوال برد و با این واکنش با آن برخورد کرد . اگر واقعا کسی میل بازی در تیم ملی را نداشته باشد با یک سرباز فراری قابل مقایسه است ؟ 

     
آی اسپورت
2014-04-07 23:36:57
نظر دهید

به اشتراک بگذارید
لینک مطلب
x
بیشتر