حامد لک: دستم درد می کند، ناخنم هم سیاه شده!/می شد از الاتحاد، یک مساوی گرفت
آی اسپورت- حامد لک مقابل الاتحاد، روز سختی را پشت سر گذاشت. مهاجمان حریف مدام با او تک به تک می شدند و درواره تراکتورسازی را با خطر مواجه می کردند. در نهایت هم الاتحاد موفق شد با دو گل، تراکتورسازی را شکست دهد. هر جند که حامد لک در چند صحنه فوق العاده ظاهر شد و دروازهد تراکتورسازی را نجات دهد. حامد لک درباره بازی مقابل الاتحاد می گوید:« بازی خیلی سختی بود اما نه اینقدر سخت که نتوانیم از الاتحاد، یک مساوی هم بگیریم. غیبت چند بازیکن اصلی ما در این بازی ه چشم آمد اما می شد با امتیاز ااز عربستان برگشت. در کل معتقدم این حذف، حق تراکتورسازی نبود اما امیدوارم این شکست تجربه ای باشد برای ما تا فصل آینده بتوانیم در آسیا، از گروه خودمان صعود کنیم و نتایج قابل توجهی بگیریم»
حامد لک در این بازی چند عکس العمل خوب داشت. البته در چند صحنه هم انگار مصدوم بود و نمی توانست به بازی ادامه دهد. خودش در این باره می گوید:« روی صحنه پنالتی، دستم ر به سمت مهاجم حریف پرتاب کردم و چون شدتش زیاد بود هم دستم درد گرفت و هم ناخنم شکست و سیاه شد. نمی توانستم به بازی ادامه دهم اما به خاطر اینکه یک تعویض مان نسوزد تا آخر درون دروازه ایستادم و از دروازه تراکتورسازی محافظت کردم. حتی در دقیقه 92 هم دو عکس العمل خوب داشتم تا دروازه تراکتورسازی ، بیشتر از ین باز نشود»
انگار تراکتوری ها خسته بودند. دروازه بان تیم ملی و تراکتورسازی می گوید:« من و کریم، ساعت 30/6 صبح به مکه و هتل تیم رسیدیم . کیم استراحت کردیم و بعد آماده شدیم و به ورزشگاه رفتیم. ما دو نفر، با اینکه صبح روز بازی به مکه رسیدیم اما سعی کردیم نهایت انرژی مان را برای موفقیت تراکتورسازی بگذاریم. بقیه بازیکنان هم تلاش کردند اما تلاش ما به بار ننشست و شرمنده هواداران خونگرم تراکتورسازی شدیم»
حامد لک امیدوار است به جام جهانی برود و حتی در دیدارهای تدارکاتی برای تیم ملی بازی کند:« به اعتقاد کارشناسان فصل خوبی را با تراکتورسازی پشت سر گذاشتم. از طرفی در تمام اردوهای تیم ملی، بعد از صعود ه جام جهانی حاضر بوده ام و امیدوارم که با نظر کارلوس کروش بتوانم به جام جهانی بروم. برای رسیدن به این هدف تلاش می کنم و می دانم که کروش به عنوان سرمربی تیم ملی بهترین تصمیم را می گیرد»
نظر دهید