بارترا : احساس می کنم به تاتا مارتینو بدهکارم
آی اسپورت - مارک بارترا بازیکن جوان تیم بارسلونا اعتقاد دارد به تاتا مارتینو سرمربی تیمش بدهکار است.
پس از حذف بارسلونا از لیگ قهرمانان و باخت آن ها در فینال کوپا دل ری برابر رئال مادرید به نظر می رسد دوران تاتا مارتینو در این تیم به پایان رسیده است.
بارترا در مورد آینده ی مربی اش در این تیم گفت:«اگر تاتا از تیم برود این برای من خبر بدی است. من در تیم او به بلوغ رسیدم و به این دلیل همیشه به او بدهکار هستم. امیدوارم او با ما بماند. تمام تیم می تواند به او اعتماد کند و دوباره رو به جلو حرکت کند.»
«من در تیم تاتا و در کنار بازیکنان بزرگ بارسا رشد خوبی داشته ام و با تجربیات خوب و بدی که در این تیم کسب کردم به بلوغ رسیده ام. چیزی از نظر تاکتیکی فرق نکرده است و من می توانم با پویول، ماسکرانو و پیکه به راحتی بازی کنم.»
او در مورد بازی های آینده ی تیمش گفت:«میدانم بازی های بعدی ما همه حکم فینال را برای ما دارند و ما مثل اتلتیکو با قدرت ادامه خواهیم داد.»
نظر دهید