میترسم آخرین فصل مسی در بارسا باشد
آی اسپورت - بحث جدایی احتمالی لیونل مسی از بارسلونا مهم ترین دغدغه و نگرانی هواداران این تیم در مقطع کنونی به شمار میآید. فوق ستاره آرژانتینی در تابستان به شکل رسمی درخواست خود را برای جدایی اعلام کرد اما با مخالفت رئیس وقت بلوگرانا یعنی جوزپ بارتومئو روبهرو شد و نهایتاً در نوکمپ ماندگار شد.
با این حال تنها چند ماه از قرارداد لیونل مسی با بارسلونا باقی مانده و او می تواند در پایان فصل این تیم را ترک کند؛ موضوعی که علاوه بر هواداران باعث نگرانی اسطوره باشگاه یعنی ریوالدو نیز شده است. ستاره سابق بارسا در این باره گفت: " در پایان فصل مسی پیشنهادات خوبی از سایر تیم ها خواهد داشت و همانطور که مشاهده کردید او در تابستان قصد داشت از بارسا جدا شود."
ریوالدو در ادامه گفت: " نمی دانم که مدیریت باشگاه بارسلونا چگونه میخواهد مسی را از تصمیم خود برای جدایی منصرف کند. ممکن است اتفاقاتی نظیر قهرمانی در لالیگا یا لیگ قهرمانان اروپا و تاثیر رونالد کومان روی زیبا بازی کردن بارسلونا، باعث شود که او تصمیم خود را برای جدایی تغییر دهد. با این حال من می ترسم که او آخرین فصل حضور خود در بارسلونا را پشت سر بگذارد."
نظر دهید