دکه آنلاین: این فوتبال را نمی خواهیم
آی اسپورت - تیتر یک خبر ورزشی به حکم کمیته انضباطی درباره اتفاقات حاشیه ای بازی پرسپولیس و تراکتورسازی اختصاص دارد که احتمالا باعث محرومیت تماشاگران پرسپولیس خواهد شد. این روزنامه مدعی شده برانکو تا آخر فصل قراردادش با پرسپولیس را تمدید نخواهد کرد.

تیتر یک گل اختصاص به موضوع مهم جلسه بعدی هیات مدیره استقلال دارد و آن چیزی نیست جز تمدید قرارداد وینفرد شفر. جواد خیابانی بعد از متهم به استقلالی شدن گفته رنگ مورد علاقه اش قهوه ای است! گل با تماشاگر بانویی که بازی پرسپولیس و تراکتور را از نزدیک دیده هم مصاحبه کرده.

روزنامه پیروزی به حواشی بازی پرسپولیس و تراکتور اشاره و این سئوال را مطرح کرده که چرا هواداران پرسپولیس از شعار خلیج فارس ایران استفاده کرده اند. این روزنامه از کمیته انضباطی انتظار دارد که برخورد مناسبی با این اتفاق داشته باشد.

همشهری ورزشی هم با تیتر این فوتبال را نمی خواهیم به اتفاقات تلخ بازی پرسپولیس و تراکتور روی سکوها اشاره کرده است.

نظر دهید