فهرست
مارتینو: شکست مقابل سوسیه داد تقصیر من بود
مارتینو: شکست مقابل سوسیه داد تقصیر من بود

مارتینو: شکست مقابل سوسیه داد تقصیر من بود

آی اسپورت- جراردو مارتینو، سرمربی بارسا، پس از شکست 3-1 تیمش مقابل رئال سوسیه داد، با قبول مسئولیت این باخت، اعلام کرد که تیمش را برای این دیدار به طور مناسب آماده نکرده بود.

در این دیدار ابتدا تیم میزبان با گل به خودی الکس سانگ پیش افتاد .اما مسی خیلی زود کار را به تساوی کشید. ولی در نیمه دوم، گریسمان و سوروتوسا، دو بار دیگر دروازه بارسا را باز کردند تا آبی و اناری ها در این هفته ها یک بار دیگر شکست بخورند.

مارتینو که در بین دو نیمه بازی، به دلیل توهین به کمک مربی حریف، از کنار زمین اخراج شد، تایید کرد که شاگردانش کاملا صعیف تر از حریف بودند.
او به خبرنگاران گفت:" من تیم را برای این دیدار خیلی خوب آماده نکردم. سوسیه داد بهتر از ما بود. ما اکنون باید خودمان را برای دیدار بعدی آماده کنیم.

شاید اینکه وقتی بازی 1-1 بود، تغییری نداشتیم، یک اشتباه بود. حضور ژاوی بی معنی بود، وقتی فابرگاس و الکسیس همچنان در زمین بودند.  

در مورد اخراجم چیزی برای گفتن ندارم. این تصمیمی بود که داور گرفت."

     
آی اسپورت
2014-02-23 10:01:02
نظر دهید

به اشتراک بگذارید
لینک مطلب
x
بیشتر