لیورپول 4-3 سوانسی؛ کباب قو در آنفیلد
آی اسپورت- لیورپول در یک دیدار جذاب و پرگل، با نتیجه 4-3 سوانسی را شکست داد و فاصله اش با صدرنشینان را بار دیگر کاهش داد.
دنیل استوریج و جوردن هندرسون هر کدام در این دیدار دو گل زدند تا گل های جونجو شلوی و ویلفرد بونی (دو گل)، نتواند مانع از رسیدن سه امتیاز این دیدار خانگی به قرمزها شود.
استوریج خیلی زود و در دقیقه 3 لیورپول را پیش انداخت و هندرسون در دقیقه 20، اختلاف را به دو گل افزایش داد. اما شلوی در دقیقه 23، یکی از گل های خورده را جبران کرد.
تنها چهار دقیقه بعد، ویلفرد بونی بازی را به تساوی کشید ولی این هم پایان کار در نیمه اول نبود و استوریج در دقیقه 37، بار دیگر شاگردان برندان راجرز را پیش انداخت.
در ابتدای نیمه دوم، سوانسی صاحب یک ضربه پنالتی شد که بونی آن را به گل تبدیل کرد تا بار دیگر همه چیز از نو آغاز شود.
بازی تا دقیقه 74 با نتیجه مساوی در جریان بود تا اینکه جوردن هندرسون بار دیگر در نقش گلزن ظاهر شد و گل پیروزی بخش لیورپول را به ثمر رساند.
لیورپول با این پیروزی 56 امتیازی شد و به یک امتیازی منچسترسیتی، تیم سوم جدول رسید؛ البته شاگردان یپگرینی، یک بازی کمتر انجام داده اند.
نظر دهید