مس کرمان اولین تیمی که از سپاهان گل نخورد
آی اسپرت - هرچند که نسبت به عملکرد ضعیف خط حمله سپاهان به خصوص در آغاز نیم فصل دوم لیگ انتقادات زیادی وارد شد ولی باز هم با این وجود تا پایان بازیهای هفته ۲۷ اکثر تیمهای حاضر در این دوره برای یکبار هم که شده طعم دریافت گل از بازیکنان سپاهان را چشیده بودند و حتی تیمهایی مثل استقلال، فولاد، پرسپولیس، نفت تهران و تراکتورسازی تبریز هم نتوانسته بودند در دو بازی رفت و برگشت مقابل سپاهان از دروازه خودی محافظت کنند.
اما نکته عجیب اینجاست که مس کرمان به عنوان تیم آخر جدول لیگ که با ۳۴ گل خورده سومین خط دفاع ضعیف لیگ را در اختیار دارد در مجموع ۱۸۰ دقیقه بازی در مقابل سپاهان هیچ گلی دریافت نکرد تا اولین تیمی باشد که در لیگ سیزدهم مهاجمان زردپوش را ناکام کرده است.
البته کرمانیها در کسب این رکورد فعلاً تنها هستند و سایپای کرج هم که در هفته سیزدهم به یک تساوی خانگی بدون گل مقابل سپاهان دست پیدا کرده بود میتواند در آغاز دوباره لیگ در هفته بیست و هشتم و در بازی خود مقابل سپاهان گل نخورد و با این رکورد مسیها شریک شود که البته در صورت بروز این اتفاق باید شانس قهرمانی سپاهان را ضعیفتر از هر زمان دیگری دانست و در نتیجه باید امیدوار بود تا خط آتش سپاهان به همین یک رکورد در مقابل مس راضی شود.
نظر دهید