فهرست
سامر: بایرن هیچ برنامه ای برای فروش کروس ندارد
سامر: بایرن هیچ برنامه ای برای فروش کروس ندارد

سامر: بایرن هیچ برنامه ای برای فروش کروس ندارد

آی اسپورت- ماتیاس سامر مدیر ورزشی ابشگاه بایرن مونیخ تاکید کرد این باشگاه هیچ گونه ای برنامه ای برای فروش تونی کروس ندارد و او را در مونیخ حفظ می کند صحبت های سامر در حالی مطرح شد که پیشنهاد چند میلیون یورویی منچستر یونایتد برای جذب هافبک جوان بایرن بیش از پیش جدی شده است.

کروس 24 ساله با باشگاه بایرن تا سال 2015 قرارداد دارد و مذاکرات برای تمدید قرارداد وی هنوز به توافقی نرسیده است کروس هفته ای 86 هزار یورو از باشگاه بایرن حقوق می گیرد و سران مونیخی امیدوارند بتوانند با دو برار کردن دستمزد او را برای ادامه همکاری مجاب کنند.


http://the90thmin.com/wp-content/uploads/2014/02/Toni-Kroos-Bayern-Munich-008.jpg

تونی کروس در دیدار چهارشنبه شب مقابل آرسنال یکی از ارکان برتری بایرن بود او علاوه بر اینکه توانست ستایش رسانه ها را برانگیزد از سوی روزنامه ی برلین به عنوان کامل ترین هافبک آلمان نیز برگزیده شده است براساس آخرین گزارشات دیوید مویس شدیدا بدنیال جذب او است و باشگاه منچستر یونایتد در آخرین پیشنهاد خود دستمزد هفتگی 300 هزار یورویی را ارائه داده است.

با این وجود ماتیاس سامر می گوید:" ما به خوبی ارزش های تونی کروس را می دانیم و باید برای چندمین بار بگویم که او تا پایان قراردادش در بایرن می ماند ما امیدواریم که بتوانیم با مذارکه وی را فراتر از سال 2015 هم در اختیار داشته باشیم علاوه بر علاقه ی سران باشگاه برای حفظ کروس پپ گواردیولا مربی تیم نیز بر حفظ کروس اصرار دارد به همین دلیل من با این قاطعیت در مورد آینده ی او پاسخ می دهم."

     
آی اسپورت
2014-02-24 17:32:04
نظر دهید

به اشتراک بگذارید
لینک مطلب
x
بیشتر