لوپتگی: بایرن با این همه مصدوم هم فوق العاده است
آی اسپورت- خولن لوپتگی مربی پورتو از بازیکنانش خواسته تا با جاه طلبی و قدرت تخیل خود بتوانند شوک بزرگی دریک چهارم نهایی لیگ قهرمانان به بایرن مونیخ وارد کنند. مربی پورتو فکر نمی کند که تیمش بتواند استفاده خاصی از مصدومیت های فراوان بایرن مونیخ ببرد. حتی بدون وجود ریبری، روبن و شواین اشتایگر در ترکیب بایرن او به قابلیت های تیم پپ گواردیولا کاملا واقف است.
او می داند که تیم گواردیولا از استعدادهای فوق العاده ای بهره می برد ولی امیدواراست که تیم او که دراین فصل شکست ناپذیر بوده، بتواند برای بایرن دردسر ایجاد کند.
لوپتگی درکنفرانس خبری امروز خود گفت:\" جاه طلبی و تخیل دو واژه ای هستند که ما در ذهن داریم. دوست دارم این را به بازیکنانم یادآوری کنم. ما برای رسیدن به این مرحله زحمت کشیدیم و از پلی اف به اینجا رسیدیم. خوشحال هستیم و افتخار می کنیم که در این جا بین بهترین های اروپا هستیم. می خواهیم فردا بهترین نمایش را ارائه دهیم و برای حریف احترام زیادی قائل هستیم. این تیم یکی از بهترین های تاریخ باشگاه بایرن است. بایرن حتی با مصدومان خود هم هفت یا هشت ستاره در زمین دارد. ما اهمیتی به بازیکنان غایب آنها نداریم. باید روی بازیکنانی که درزمین هستند، تمرکز داشته باشیم. بایرن مالکیت توپ می خواهد و اغلب آن را به دست می آورد. باید مراقب توپ باشیم و از آن به نحوی احسن استفاده کنیم. باید در حمله و دفاع درفرم عالی باشیم\"
نظر دهید