«پدیده» همچنان روی نیمکت / عباسزاده برمیگردد؟
آی اسپورت – پدیده فصل پیش پرسپولیس، این فصل روزهای خوبی را سپری نمیکند. او از هفته دوازدهم تا امروز، مجموعا 168 دقیقه برای سرخپوشان به میدان رفته است. یعنی کمتر از دو بازی از 14 بازی آخر پرسپولیس در لیگ برتر. در لیگ قهرمانان آسیا هم عباسزاده بعد از طارمی، عالیشاه، نوروزی، علیپور و صادقیان آخرین گزینه درخشان برای ورود به زمین بود. اولویت ششمی که در نهایت فرصت بازی پیدا نمیکرد.
با ورود کادرفنی پرسپولیس، عباسزاده هم امیدوار است بتواند در پرسپولیس احیا شود. البته او فعلا در تیم برانکو حتی یک دقیقه فرصت بازی پیدا نکرده است. در بازی استقلال خوزستان و پرسپولیس با هدایت پانادیچ، عباسزاده روی نیمکت نشست و بازی همتیمیهایش را تماشا کرد. حتی در بازی پرسپولیس و سپاهان با وجود بازی میانه هفته سرخپوشان در لیگ قهرمانان آسیا، برانکو مثلث اصلی خط حملهاش را به زمین فرستاد و نیمه دوم صادقیان را به زمین فرستاد و خبری از عباسزاده نبود.
عباسزاده که تا پیش از تبعید 5 گل برای پرسپولیس زده بود و هنوز در کنار طارمی بهترین گلزن سرخپوشان است، در لیست برانکو برای بازی با لخویا قرار دارد. با این امید که با رفتن درخشان، ستاره شانس او دوباره شروع به درخشیدن کند.
نظر دهید