فهرست

شکایت از شرکت هلندی/ فن‌خال 100 هزار پوند غرامت می‌گیرد

آی‌اسپورت: لویی فن‌خال قصد دارد از یک شرکت که بدون اجازه‌اش عکس او را در یک تبلیغ در روزنامه مورد استفاده قرار داده، 75 تا 100 هزار پوند خسارت دریافت کند.

مربی منچستریونایتد هفته گذشته در دادگاه حاضر شد و از شرکت هلندی اینتربست که در جریان جام جهانی این کار را کرده بود، شکایت کرد. در ابتدا موافقت شد با این که او دارای حق اعتراض است و حالا می خواهد برای دریافت یکصدهزار پوند خسارت اقدام کند. او قول داده هر پولی که از شرکت هلندی بگیرد به یک موسسه خیریه بدهد.

اینتربست یک رقابت سالانه برای بهترین نویسندگان هلند را سازمان‌دهی می کند اما این اشتباه را وقتی مرتکب شد که عکسی از یادداشت‌ها را منتشر کرد که در شرح آن آمده بود:«همه این کار را می کنند حتی فن‌خال.»

فن‌خال از این کار خوشش نیامد و گفت از چهره و محبوبیت او توسط یک شرکت تجاری استفاده شده و وکلای او دادگاه را متقاعد کردند که این شرکت اجازه چنین کاری نداشته. او حالا باید در دادگاه ثابت کند چهره او ارزش پولی که مدعی است باید به او پرداخته شود،‌ دارد.

همسر مربی هلندی، تروس، شب گذشته گفت این پول به بنیاد خیریه «عضلات برای عضلات» اختصاص می یابد که به کودکان با بیماری‌های عضلانی سخت کمک می کند.

     
آی اسپورت
2015-04-19 18:42:56
نظر دهید

به اشتراک بگذارید
لینک مطلب
x
بیشتر