فهرست
استعفا رد شد/ سقوط در تقدیر خداداد عزیزی است؟
استعفا رد شد/ سقوط در تقدیر خداداد عزیزی است؟

استعفا رد شد/ سقوط در تقدیر خداداد عزیزی است؟

آی اسپورت- بعد از اینکه خداداد عزیزی نتوانست شهرداری تبریز را از سقوط به لیگ2 نجات دهد و به بازی پلی‌آف رسید، سعی کرد با استعفا و جدایی از این تیم پای خودش را از ماجرای سقوط احتمالی باشگاه تبریزی بیرون بکشد. اما امروز خبر رسید استعفای خداداد عزیزی از سرمربی‌گری تیم شهرداری تبریز پذیرفته نشده و او باید همچنان به کار خودش در بازی باقیمانده ادامه بدهد.

خداداد بعد از بازی تیمش مقابل گل گهر و کسب نتیجه تساوی 2 بر 2 از سمت خودش استعفا داد، اما استعفای او مورد قبول مدیران باشگاه شهرداری تبریزی قرار نگرفت تا او همچنان به عنوان سرمربی روی نیمکت این تیم بنشیند. او باید در بازی پلی‌آف انتهای جدول به مصاف استقلال اهواز برود تا یکی از این دو تیم از لیگ‌یک به لیگ2 سقوط کنند. خداداد دوست نداشت در کارنامه مربیگری‌اش انداختنِ یک تیم از لیگ دسته اول به دسته دوم هم ثبت شود اما ظاهرا راه فراری برای این داستان پیدا نکرده است.

حماسه‌ساز ملبورن حالا باید به فکر شکست دادن استقلال اهواز باشد. تیمی که هدایت آن را صابر میرقربانی بر عهده دارد. میرقربانی مربی-بازیکن اهوازی‌ها است و فقط دو هفته است که در قالب یک سرمربی فرو رفته و هدایت تیمش را بر عهده گرفته است.

  ۱  
آی اسپورت
2015-04-30 12:41:36
نظر دهید

۱ نظر
مجید
پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۳:۵۷
امیدواریم هم خداداد وهم کسانی که لغت مقدس مدیر را یدک میکشند و هم مجریان و برنامه سازان ورزشی از این شکستها لااقل عبرت بگیرند!1- خدادا باید یک مکثی در واژه هایی که برای خطاب دادن مربیان دیگر میکند داشته باشد و بسیار شتاب زده برای مسائل گوناگون ساده لوحانه نسخه نپیچد(حافظه من او را در القاب زشتی که در یک برنامه تلویزیونی به مربیان کروات میداد فراموش نمیکند آب هویج و ساندویچ و انواع ویچ ها)2- باید بیاموزد همانگونه که در زمین فوتبال تواناییها بروز داده میشود نیمکت مربی گری هم محل بروز دانش فنی مربی ایست و اگر قرار هست این عرصه برای خارجی ها تنگ شود فقط و فقط راهش افزایش دانش است نه هوچی گری و تحقیر و فحاشی.ای کاش خداداد با این بضاعت کم علمی لااقل مجری ورزشی میشد؟ اما عبرت مدیران باید این باشد که انتخاب مربی حتما و حتما بایستی با داشتن استاندارد و شاخص و تطبیق انها به فرد مورد گزینش باشد. اما دروغ نیست این جمله که بسیاری ازمدیران خود شایسته داشتن این پست و سمت نیستند و اصولا تصمیماتشان به نتیجه مورد انتظار ختم نمیشود!؟اما برنامه سازان ورزشی صداوسیما نیز خوددچار آشفته گی ذهنی هستند که به هر فوتبالیستی که دوران فوتبالش تمام میشود لغت کارشناس را هدیه میدهند؟مگر یک کارگر مثلا جوشکار بعد از بازنشستگی کارشناس جوش میشود و میتواند تکنیسین تربیت کند؟یا یک صندوقدار بانک بعد از اتمام خدمتش بلافاصله کارشناس بانکی میشود؟من فقط حیران مانده ام که چطور فهم این مطالب بدیهی برای خیلی ها سنگین است؟
به اشتراک بگذارید
لینک مطلب
x
بیشتر