مقایسه دیدارهای دوستانه ایران با چهار تیم برتر آسیا
آی اسپورت – برگزاری دیدار دوستانه تیم ملی خارج از روزهای فیفا (فیفادی) مقابل سیرالئون انتقادات زیادی را به همراه داشت. البته نه از نظر زمان برگزاری بلکه بسیاری از کارشناسان به ناشناخته بودن یا سطح پایین فوتبال این تیم آفریقایی انتقاد کردند که در مسیر رسیدن به جام جهانی باید مسابقه ای بهتر از این انتخاب می شد.
انتقادی که قطعا به جا و قابل توجه است. کیست نداند که دیدار با تیم های مطرح اروپایی، آفریقایی یا آمریکای جنوبی برای تیم ملی بهتر بود اما آنطور که بالاتر گفته شد این بازی در فیفا دی برگزار نشد و طبق اعلام کی روش از 20 کشوری که ایران برای دیدار به آنها پیشنهاد داده بود تنها سیرالئون به این دعوت پاسخ مثبت داد!
با همه این اوصاف وقتی به دیدارهای برگزار شده پیش از جام جهانی 2014 ریو برمیگردیم متوجه اردویی می شویم که تیم ملی در آفریقای جنوبی برپا کرد. در آن برهه هم بسیاری از کارشناسان وقت به دیدارهای تیم ملی با تیم های باشگاهی ناشناخته ای که در آفریقای جنوبی برای رویارویی با تیم ملی انتخاب شده بودند خندیده و روزهای بدی را برای تیم ملی در برزیل پیش بینی کردند...اما تیم ملی بهترین نمایش تاریخ خود را حداقل در دو دیدار اول برابر نیجریه و آرژانتین داشت.
با این پیش زمینه ذهنی مرور دیدارهای تیم های ژاپن، کره جنوبی، استرالیا و عربستان از روزی که جام جهانی قبلی را به پایان رساندند تا نشان می دهد همه این تیم ها بین مسابقات خوبی که داشتند دیدارهای ضعیفی را نیز برگزار کرده و اینگونه نبوده که تیم ملی ما با کی روش با هیچ تیم بزرگی بازی نکرده باشد بلکه به اعتبار همین مربی پرتغالی چند بازی با تیمهای سرشناس هم برای ایران مهیا و برگزار شد.
*حریفان ژاپن؛
حریفانی که ژاپن در روزهای پس از جام جهانی 2014 با آنها دیدار دوستانه داشته به ترتیب برگزاری مسابقه به شرح زیر است:
اروگوئه، ونزوئلا، جاماییکا، برزیل، هندوراس، استرالیا، تونس، ازبکستان، عراق، ایران، عمان، سوریه، نیوزیلند، هائیتی، برزیل و بلژیک.
این تیم تا پیش از جام جهانی 2018 روسیه نیز به ترتیب با تیم های مالی، اوکراین، سوییس و پاراگوئه مصاف خواهد داد.
ذکر این نکته هم مهم است که لیگ ژاپن تازه دو هفته است که شروع شده و این لیگ با حضور 18 تیم برگزار می شود.
*حریفان کره جنوبی؛
حریفانی که کره جنوبی در روزهای پس از جام جهانی 2014 با آنها دیدار دوستانه داشته به ترتیب برگزاری مسابقه به شرح زیر است:
ونزوئلا، اروگوئه، پاراگوئه، کاستاریکا، اردن، ایران، عربستان، ازبکستان، نیوزیلند، امارات، جاماییکا، تایلند، اسپانیا، چک، کانادا، عراق، روسیه، مراکش، کلمبیا، صربستان، مولداوی، جاماییکا و لتونی.
این تیم تا پیش از جام جهانی 2018 روسیه نیز به ترتیب با تیم های ایرلند شمالی، لهستان، هندوراس، بوسنی، بولیوی و سنگال هم بازی خواهد کرد.
ذکر این نکته هم مهم به نظر می رسد که لیگ کره جنوبی با 12 تیم برگزار می شود.
*حریفان استرالیا؛
حریفانی که استرالیا در روزهای پس از جام جهانی 2014 با آنها دیدار دوستانه داشته به ترتیب برگزاری مسابقه به شرح زیر است:
بلژیک، عربستان، امارات، قطر، ژاپن، آلمان، مقدونیه، انگلیس، یونان، یونان و برزیل.
این تیم در فیفادی های پیش رو نیز به ترتیب با تیم های نروژ و کلمبیا دیدار خواهد کرد! این تیم در 3 سال اخیر کلا 11 بازی دوستانه (بدون احتساب دیدارهای پیش رو) انجام داده است در حالی که تیم ملی کشورمان در این فاصله 23 مسابقه دوستانه را تا جام جهانی برگزار کرده یا می کند.
*حریفان عربستان؛
حریفانی که عربستان در روزهای پس از جام جهانی 2014 با آنها دیدار دوستانه داشته به ترتیب برگزاری مسابقه به شرح زیر است:
استرالیا، اروگوئه، لبنان، فلسطین، بحرین، کره جنوبی، اردن، لائوس، اسلوونی، کامبوج، پرتغال، بلغارستان، مولداوی و عراق.
عربستانی ها با وجود سرمایه هنگفت و بی پایان شان تا اینجا دیدارهای ضعیفی با تیم های بی نام و نشان آسیا تدارک دیده اند در حالی که گفته می شد ما به دلیل بی پولی نمی توانیم رقبای خوبی برای تدارک تیم ملی بیاوریم.البته عربستان پس از این تا آغاز دیدارهای جام جهانی جبران ماه های گذشته را کرده است چون فدراسیون فوتبال عربستان برای رسیدن به جام جهانی مصاف با تیم های ملی اوکراین، بلژیک، ایتالیا، پرو و آلمان را تدارک دیده است.
خبر ورزشی
۱۰ نظر
رضا
پنجشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۱:۴۰مصی
پنجشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۴۹ویلی
پنجشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۱:۴۶عرفان
پنجشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۳:۱۲مارال
پنجشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۰۵عارم میاد ایرانم و با عربستان مقایسه کنم!!
ویلی
پنجشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۵:۲۱ویلی
پنجشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۵:۲۷مارال
پنجشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۷:۴۱فقط اینا سرمایه هایی اند که دارن جلو چشممامون نابود میشن ، خوب میدونم داریم حتی از کشورهای عربی عقب می افتیم ، خوب میدونم کجا وایسادیم اما خب اینا فقط چیزایی اند که کلن جز سرمایه هامون اند . خوب میدونم با این حرفا به قول شما ساقه طلایی ام بهم نمیدن نه تنها چیزی نمیدن مطمئن باش خیلیا حتی حوصله گوش دادنش ام ندادن .
چون کامنتتون قشنگ بود منم اینا رو گفتم وگرنه من باهر کسی بحث نمیکنم !
ویلی
شنبه ۴ فروردین ۱۳۹۷، ۰۶:۱۸داود
پنجشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۳:۲۵