آمار گلر برزیلی تراکتور؛ ۲۹دقیقه در یک فصل
آی اسپورت – جوردی آلمیدا دروازهبان برزیلی مد نظر باشگاه تراکتورسازی تبریز به زودی برای انجام تست پزشکی و امضای قرارداد وارد ایران خواهد شد. این دروازهبان 24 ساله عضو تیم معروف واسکودوگاما است اما دروازهبان اول این تیم نیست.
آلمیدا فصل گذشته فقط در یک بازی لیگ برزیل برای دقایقی در ترکیب اصلی واسکودوگاما قرار گرفت. در بازی هفته سی و سوم مقابل سانتوس، گابریل فلیسک دروازه بان اصلی واسکودوگاما مصدوم شد و آلمیدا در دقیقه 61 به جای او به میدان رفت. این تمام کارنامه آلمیدا در فصل گذشته در تیم واسکودوگاماست. نام او در 13 مسابقه این تیم در فهرست 18 نفره قرار گرفت.
با این کارنامه عجیب بعید است او کیفیت فنی لازم را برای بازی داشته باشد و اصلا مشخص نیست او چگونه و از طریق چه کسی به مسئولان باشگاه تراکتورسازی معرفی شده است.
۵ نظر
محمد
پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۳۱salar
پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۲:۴۴بایرن شهر بابک
پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۳:۳۱امید
پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۳:۳۷یاشاسین تراکتور
جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۲۲